Flera av de studenter på Campus Helsingborg som vi arbetar med har ett stort intresse för bilder och fotografi. Det gör att vi kan erbjuda tjänsten att ta bilder och som fotograf i Helsingborg och hela Skåne. Studenter har arbetat med uppdrag för oss inom allt många olika områden – allt från att ta enkla produktbilder till modelljobb.

De fotograferingar och bilder vi arbetar med passar både för webbutiker som säljer produkter, för hemsidor som behöver snygga miljöbilder eller bilder på sin arbetsplats. Men det kan också röra sig om passande bilder för kataloger, sociala medier eller annan marknadsföring. Vi kan även ta bilder vid speciella tillfällen – så som vid mingel eller event, eller personalbilder på alla som arbetar på ett företag.

Genom att arbeta med studentmedarbetare med stort engagemang och driv har vi möjlighet att hjälpa till vid många olika förfrågningar. Vi kan även hjälpa till med att redigera bilder och efterbearbetning. Så letar du efter prisvärd alternativ för att ta bilder, vare sig på produkter eller i olika miljöer, så hör av dig till oss!