Vi är stolta över att ha jobbat med många både internationella och lokala företag och enheter i Helsingborgsregionen. Läs nedan vad några av dem tycker om oss:


“Student Network tillhandahåller en bra service med flexibla och snabba lösningar. Kommer i kontakt med medarbetare som är lyhörda och levererar på utsatt tid. Rekommenderas!” 

Patrick Schönemann, Morki Golf

 

“Med kort framförhållning levererade Student Network bra kvalité i tid med deras marknadsundersökning” 

Katrine Ossborn, nordisk produktchef, Nestlé

 

Vi har ett mycket bra samarbete med Student Network som hjälper oss att stötta upp kommunikationsenheten med kompetenta och pålitliga studenter” 

Martina Tapper, kommunikationsansvarig, NSR.

 

“Snabbt, enkelt, effektivt och till stor nytta!”

Kajsa Olsson, Strategi och projekt, Helsingborgs stad

 

“När vi kom i kontakt med Student Network kändes valet givet eftersom de är förankrade till Helsingborgs studenter och lokalt engagerade” 

Christian Nilsson,försäljningschef, HIF 

 

”Student Network hjälpte oss med en användarvänlig hemsida där vi samlar all information om vårt projekt dessutom tog dom fram en modern och proffsig presentation som är till stor hjälp vid våra företagsevent”

Magnus Olsén, PROEFF

 

“Med hjälp av Student Network kan vi marknadsföra oss på ett snyggt och professionellt sätt, jag kommer garanterat att återkomma” 

Marlene Taudien, VD, TaudienTraining

 

“Ett fint samarbete mellan Student Network, PBF Sydförvaltning och vår reklambyrå, resulterade i en säljande hemsida. Vi hoppas kunna fortsätta detta lyckade samarbete framöver!”

Måns Broberg, VD, PBF Sydförvaltning

 

“Vår nya hemsida gör att våra fans kan lyssna på vår senaste musik och våra uppdragsgivare får ett helhetsintryck av vilka vi är”

DJ-kollektivet Riverhouse