Under två helger i Maj, den 6-7 och 26-27, kommer en pop-up butik för e-handlare att slå upp portarna på Kullagatan 54 i centrala Helsingborg. Projektledarna My Gummesson och Elin Fornander berättar om projektet:

“Via Student Network har vi fått uppdraget att koordinera “projekt pop-up”. Syftet med projektet är att sätta samman en pop-up butik i centrala Helsingborg för e-handlare. Vi vill erbjuda mindre e-handlare möjligheten att prova på att stå i en fysisk butik tillsammans med andra e-handlare. En möjlighet för e-handlare att möta kunden “in real life”, sälja sina produkter samt marknadsföra sig själva.

Det är även en möjlighet att inspirera till liknande initiativ och event. Vi vill att detta ska bli en happening i Helsingborg och kanske en öppning för ett bättre samarbete mellan staden och näringslivet.

När vi inte driver projektet sitter vi båda och skriver våra examensarbeten på Lunds Universitet här i Helsingborg. Det är extrem roligt och givande att ha ett sånt här projekt att kombinera studierna med. Roligast hittills med projektet är möjligheten att få vara i sammanhang där vi träffat drivna och inspirerande personer.

Vi ser väldigt mycket fram emot nästa del av projektet som innebär marknadsföring utåt mot besökarna samt verkställande av butiken. Vi hoppas vi får se många av er där.”

 

201704061029139472_sbigI bild: projektledarna My Gummesson och Elin Fornander