Våra Tjänster

Campus Webbyrå är en studentdriven webbyrå i Helsingborg som gör det enkelt för dig att synas bättre online. Vi arbetar med både WordPress och Hemsida24 för att skapa den hemsida som passar dig och ditt företag. Utöver det kan vi också hjälpa dig med din sökordsoptimering, annonsering, sociala medier, korrekturläsning, grafiskt material och nyhetsbrev!

Campus Webbyrå ger dig chansen att få en ny fräsch och lättnavigerad hemsida till ett bra pris, och studenterna på Campus Helsingborg möjligheten att utöva sina nya kunskaper direkt under studietiden! Vi sitter på Mindpark, vägg i vägg med Campus Helsingborg, mitt bland entreprenörer och innovatörer.

Bygga hemsida

Skapad med Hemsida24, egen domän, upp till 4 undersidor, responsiv design, utbildning i hur ni använder sidan och möjlighet till support.

Bygga e-handel

Skapad i Quickbutiks verktyg eller Woocommerce, egen domän, design anpassad efter önskemål, upp till 5 undersidor, alla era produkter och möjlighet till support.

Sökordsoptimering/SEO

Om du redan har en hemsida, men vill att den ska ranka högre på Google hjälper vi dig med vårt SEO-paket.

Bilder

Behöver du nya bilder till dina produkter och tjänster? Våra studenter kan hjälpa er med fotografering eller så plockar vi fram relevant bildmaterial ifrån våra databaser.

Textbearbetning & content

Content marketing är en strategi för att skapa mer trafik till er hemsida och sociala medier, detta genom att skapa intressant innehåll i era kanaler.

Uppdateringar

Ibland kanske inte en hel ny hemsida är nödvändigt utan bara lite uppdateringar. Vi fixar det – byter bilder, uppdaterar text etc.

Grafisk profil

Vi hjälper dig att skapa en ny grafisk profil, logotyp eller uppdatera den nuvarande – allt efter dina behov.

Referenser
Nyheter