Evenemang

Vi hjälper dig som söker eventpersonal i Skåne med rätt kompetens för ditt evenemang. Student Network arbetar med studenter från Lunds Universitet Campus Helsingborg som främst studerar Service Management. Är ni ute efter spetskunskaper inom ett visst område har vi studentkonsulter för det också. Våra studenter har arbetslivserfarenhet från eventbranschen och andra typer av serviceyrken. Vi hjälper även till med förarbete genom projektledning och projektassistans samt utvärdering till ditt evenemang. Eller om ni endast behöver eventpersonal. Genom vår bemanningstjänst behöver du inte tänka på tidsrapportering, löner och annat, det tar vi hand om. Hör av er så berättar vi mer!

Kvalitetsäkrad eventpersonal

Många av våra studenter har tidigare arbetat inom event- och servicesektorn, detta innebär att de har en känsla för hur ett bra event ska planeras, utföras och följas upp. En del har dessutom flerårig erfarenhet som eventpersonal, eventkoordinatorer eller projektledare. Det resulterar att vi har en personalstyrka som är väldig kompetent, flexibel och som är beredd att arbeta med så väl små- som större events.

Vi kan även hjälpa till med uppgifter relaterade till event, så som att ta bilder och fotografera på evenemanget, eller skapa en enklare hemsida för specifika event.

 

Exempel på evenemang vi arbetat med:

  • Eventpersonal till invigningen av E-handelsparken
  • Helsingborgsfestivalen på uppdrag av HIF
  • Matchvärdskap på Olympia på uppdrag av Scandlines

  • Drottninghögsdagen och Bröllopsmässan på uppdrag av Helsingborgs stad
  • Fest i folkets hamn på uppdrag av H+
  • Beachfotbollsturnering på uppdrag av HIF

”Student Network hjälpte oss med en användarvänlig hemsida där vi samlar all information om vårt projekt, dessutom tog dom fram en modern och proffsig presentation som är till stor hjälp vid våra företagsevent”

 

Magnus Olsén, PROEFF